Besviken? Ja! Förbannad? Ja!

Ja e förbannad, besviken å i chock! Hur långt e en människa beredd att gå för sin egen vinning?!?! Att de finns folk som tycker de e okej att förstöra för andra så länge de gynnar dom själva!

De här blir bara ett argt å förvirrande inlägg. Luddigt, skrivet i gåtor....
Kan vara så att vi verkligen sitter i skiten, bedragna av en av våra "bästa" vänner. Finner inga ord för att beskriva den ilska ja känner!

Som alltid kommer de lösa sig, vi kommer kliva ur de här starkare, förståndigare å försiktigare. Frågan e bara vem kan man lita på?

Å va fan e sommaren?!?!


När man lyckas ligga i sängen, soffan å på bordet samtidigt....

Här ligger ja i sängen med fötterna på soffkanten funderandes över vart ja ska börja?!?! Packa upp en låda, vika tvätt, diska, plocka leksaker eller gå ut å måla? Listan kan göras lång på alla måsten. Låter ju inge vidare men vad gör de när ja befinner mig i världens underbaraste lilla ruckel, vårt alldeles egna hus. Trots allt jobb som vi har framför oss kunde livet inte vara mycket trevligare :) Att de kunde bli så här bra! En fantastisk man två coola kottar å ett hus med grymma möjligheter :)

Den första tavla ja satte upp i kåken var en liten rackare, sliten å nästan av. Allt som håller ihop den e hjärtan å självklart texten: "Så länge vi är tillsammans faller resten på plats". En gnutta hopp i hallen piggar alltid upp :)

Nu väntar för övrigt en ledighet på fyra dagar :) Där ska vi lyckas klämma in en tur till badhuset, en återträff med goa kollegor från förra jobbet, lite bakishuvudvärk, förhoppningsvis flera dejter me fröken Jessica, en tur på motorcykeln, lite sömn, städning å självklart målning å jobb me huset men de borde inte vara några problem. Vi har ju 96 timmar på oss....

Bäst man kryper ner under täcket....


RSS 2.0