Josabetthan, stolthet å ålderdom....

De va inte igår....
Uppdaterar lite smått....

Jessica e i stan :) Jättespontant kom hon som en liten ängel å tog me mig på äventyr i Kista gallerian (de kan vara så att ja tog me henne). Vi skulle hitta en topp eller en klänning till hennes väninnas bröllop. Å då kan man tänka att de inte e så svårt, finns ju en del butiker där....MEN de va omöjligt! Vi vände upp å ner på varje topp å klänning men inte då. Hur som helst så hitta hon en klänning i lilla Enköping på HM dagen efter, haha!
Ja va trots att vi inte hitta de vi skulle ha otroligt nöjd :) De va så kul å härligt att strosa runt bara hon å ja! De e inte ofta så lyx stämplar ja på de!

De e med stolthet ja meddelar läsarna att ni nu kan kalla mig Gudmor Jenny :) Ja har fått den stora äran att ha Vendela som min alldeles egna guddotter, ja får förstås dela henne me Kristoffer som e gudfar men de finns ingen ja hellre delar de än me min älskling såklart. Ja e så lycklig! Hon e så underbart fin!

Midsommar har vi firat också :) Uppe i Kullhyttan (ja undrar hur namnet uppkom), ligger vid Avesta typ. De e min kära plastfarsa å hans brud som har stuga där. Gubben fyllde 50 år så de måste vi ju fira! Vi hade riktigt trevligt helt utan regn också :) Ja måste erkänna att ja va lite orolig att de skulle bli lite för mycke fest för vi hade kottarna me oss men de var städat. Visst blev folk fulla men de hör ju till :)
De va så kul att träffa alla igen. Sen mamma å han skiljde sig har ja inte träffat så mycke folk på hans sida. Vi räkna ut att de va väl så där 10-12 år sen....! Ja insåg att ja åldrats en del när hans systers barn inte hade blöja utan faktiskt var 14 år.....! Herregud!

Nu avslutar ja här me hopp om att ja e tillbaka inom rimlig tid....
Ha de gott så hörs vi till jul ;)

Tjära, inte min kära!

Igår va ja å köpte en cykel till Gustav som han ska få nu när han fyller tre :) Köpte den på blocket å den e så cool! När ja hämtade den sa hon att de va lite tjära på sidan men att de lätt gick att tvätta bort, hon hade provat lite å använde sig av uttrycket "de e BARA att gnugga lite". Nu vet ja att man inte BARA gnuggar bort tjära. Man skrubbar intensivt med en tandborste med starka grejor på i flera timmar! Å än e ja inte klar, har självklart sparat dom klurigaste utrymmena till sist!

Om man var en sån där människa som man vid vissa tillfällen borde vara hade ja ju ringt å sagt att hon får ta tillbaka den för de va inte bara att gnugga lite å de va inte bara lite på sidan. Hela cykeln var full under där de inte syns om man inte vänder på den. MEN nu e de så att ja funkar inte på de sättet. Ja e tyst, tar fram en gammal tandborste å sätter igång :) Hon skulle ju kunna säga saker som:

-Ja sa att de va tjära på den!
-Du hade kunnat kollat lite bättre på cykeln innan du bestämde dig!
-Köpt e köpt!

Å va ska ja säga då?!?!
Å så vill ja ju ha den, precis den cykeln! Å så har ja ju en hel månad på mig att skrubba så de ska nog hinnas me ;) Ja får helt enkelt vara glad att ja slapp ta reda på den kotten som cyklade i tjäran för så vitt ja vet så kan man inte skrubba en unge me en tandborste i flera timmar å hur skulle ja då få bort de?!?!?

Om ja skulle gå å sanera mig själv lite under naglarna kanske så ja slipper se ut som en bilmekaniker resten av dagen....

Skrothög å kamelstank....

Nu e bilen besiktad, stackars Kristoffer gick upp kl 04:00. Gick väl inge vidare för att uttrycka mig milt. Fyra tvåor fick skrothögen :( Dåliga däck men de e vi fullt medvetna om, dåligt säkerhetsbälte bak som för övrigt har gått igenom i befintligt skick i flera år men men. Sen va de nå andra mojänger som inte dög, sånt som ja inte har en aning om va de e. Nu får vi iaf rulla tills 1:a juli :)

Gustav å ja va på cirkus igår. Alltid lika spännande å prova något nytt å han tyckte de va kul så vi lyckades se hela föreställningen på två timmar :) De bästa va kamelerna. Vi satt längst fram så dom va riktigt nära. Gurra va så söt när dom sprang förbi, han höll för näsan. Dom lukta inte mumma direkt, haha!

Hej hopp kamelsnopp!

RSS 2.0