Blä....

Hej!

Ännu en gång har vi förlorat en budgivning :( Att de ska vara så förbannat svårt! Ja blir irriterad, folk e ju som tokiga! Tur att vi har lite vett innanför pannbenet ;) Vi vill ju kunna ha lite roligt också, inte bara betala av på ett hus. En liten resa då å då kan ju pigga upp....iaf en glass....
Ja känner att ja börjar tänja på mina gränser, att bo mitt ute i skogen med endast grankottar som grannar kanske inte e helt fel ändå?!?! Något ja ABSOLUT inte kunde tänka mig för några år sen. Läskigt!

Ja har varit hemma idag eftersom Musse har vattkoppor. Han gråter å gnäller. De räcker me att strumpan sitter lite snett för att hela världen ska rasa samman å han börjar me sin gråtfest, jätteläääänge. Stackarn. Hoppas han blir bra snart så ja får tillbaka mitt lilla charmtroll :) Ja saknar honom så!

Inte så muntert inlägg de här, avslöjar mitt humör lite. Allmänt less, trött å en aningen förbannad.....roligt sällskap ;)

Imorgon e en ny dag å de kommer bli världens bästa dag :D
Ja har fått höra på en säljkurs att man varje morgon ska bestämma sig för att just den kommande dagen rockar! Ja e lite skeptisk men de känns rätt gött att de ska mycke till för att den ska bli sämre än denna pissdag.....

Ching chong långkalsong....

Glada, snoriga å äckligt rika....

Hej hopp!

Vattkoppor, öronvärk, hostan, febran å snor i mängder! Som ni förstår har vi drabbats av diverse krämpor, mest stackars Gustav som har haft de mesta i listan. Snoret står dock Rasmus för. Hur kan de få plats så mycket snor i en så liten människa?!?! De tar aldrig slut men nu kommer våren förstår ni å de finns inget annat som kan trolla bort barnasnor så bra som våren. Inte ens nässpray. De ser vi fram emot :)

Vi har ju haft vår första personalfest på jobbet för att byta ämne. Riktigt lyckat! God mat å massa dryck, precis som de ska va. Ja blev inte fullast vilket var väldigt trevligt. De blev min goaste kollega som dagen efter var tvungen att fråga va de bjöds på för mat. Hon e rolig hon :D Att hon var borta i över en timme å att alla kollegor letade efter henne var också en liten överraskning dagen efter men huvudsaken e att man har roligt. Å de hade hon, aldrig sett en så glad människa :)

För övrigt är de jättesvårt att jobba som säljare på verktyksavdelningen när man inte vet skillnaden på en gräsklippare å en grovdammsugare. Ja ser de som en utmaning å något spännande. Varje dag lär ja mig något nytt så en vacker dag kommer ja förstå vad de e kunderna säger :) Nu e de lite av grekiska blandat med teckenspråk å danska men ja e imponerad av kundernas tålamod måste ja säga! En stor guldstjärna där!

Vi letar efter ett litet hus just nu. Ja börjar känna mig lite smått desperat. Har ju letat mer eller mindre i tre år nu. Fast jobb underlättar ju själva lånet å nu har ja de men då finns de inga hus istället. Eller de finns ju hus om man har ärvt pengar, vunnit på lotto eller helt enkelt e äckligt rik men inget av de passar riktigt in på oss så då blir alternativen lite färre. Å när man hittar något e de miljoner männinkor som ska buda tills dom spricker! En dag, en dag....

Ching chong!


RSS 2.0