Stans fryslort känner press!

God afton!

Vilken press ja känner över att blogga....de va ju inte riktigt tanken, haha! Va ska ja skriva om? Va e intressant?
Tog mig samman å hoppas att folk tycker som ja. Att de faktiskt kan va kul att läsa om helt meningslösa saker som folk gör utan nån riktig poäng. Ja kan ju inte planera mina dagar så att bloggen ska bli roligare att läsa, de blir ju kaos! De här e ju mitt liv med tvättning, blöjbyten å nerkissade kalsonger (av Gustav, inte Kristoffer). Å ja bara älskar de precis som de är :)

Hur som helst va vi till badhuset igår. De va kul! Trevligt att göra något bara vi fyra tillsammans. Känns som vi inte riktigt hunnit me de på sista tiden :( Härligt på söndagar i badhuset, då har de varit babysim å e varmt i vattnet till skillnad från resten av veckan då de känns som att det hänger istappar på kanten till bassängen men så e ja ju stans fryslort också!
Någon fillur sa till mig att de stått i tidningen att Enköping har ett av Sveriges kallaste badhus! Så nått som ingen annan har finns här, sug på den!

Å idag e de tvättdag, igen! Fantastiskt va me tvätt två små killar kan göra på bara fyra dagar! Kollar precis på Familjen annorlunda. Där kan vi snacka om tvättberg! De gör mig väldigt nöjd me me min lilla tvättkorg å min underbara familj med alldels perfekt antal barn :)

Tack å hej prickigkorv!

SPAGETTI Å KÖTTFÄRSSÅS!

En riktigt mulen grå dag som visa sig bli riktigt solig å fin till slut, underbart!
Blev en promenad till Vattenparken för att mata änderna me barnen. Va säkert 50 ändor där å hela två stycken var hungriga å så Gustav såklart....
Gäller att köpa färskt bröd när man ska mata änderna me den killen :)
Grabbarna somna i vagnen å e nu förflyttade till soffa å säng, uppdrag slutfört ;)

Bakispappa sover också gott i sängen me sin härliga huvudvärk, stackarn! Kom hem i natt å kröp ner i sängen för att inte allt för långt senare börja mumla i sömnen. Han brukar nämligen göra de när han varit ute å ja blir lika rädd varje gång! Han skriker inte men pratar otroligt högt å plötsligt! Denna gång va de nått om spagetti å köttfärsås. Man hör ju inte allt, låter typ så här:
Manjahkdhid jdjk laeow SPAGETTI Å KÖTTFÄRSÅS!
Herregud säger ja bara!

Snart e de dax att skaka liv i allesammans å åka till Uhlo å Pia för en mumsig Tacomiddag. De säger vi inte nej till!

Ha en forstatt trevlig helg på er!

Varför ha pengar på kontot när man kan ha mat i frysen?

Idag blev de sovmorgon, ända till 07:40! Härligt att börja dagen lite utvilad, de kan behövas i vårt hus nämligen. De ultimata vore om ja vakna me lika mycke energi som två småkillar har tillsammans men de e inte möjligt för en dam i min ålder ;)

Idag blev de en tur till min goa svärmor Pia :) Väldigt uppskattat av Gustav, han vet precis va han ska göra när han kommer dit. De e lego, playdodeg å lite teckningar som ska göras. Å bullar ska ätas så klart följt av Nicke Nyfiken filmen. Inrutad som få :)
Kul att ja kan ta mig ut på landet nu när ja äntligen har fått de där förbaskade körkortet! Ja blir så glad när ja ser hur de uppskattas av barnen. Inte för att dom riktigt förstår att vi inte har kunnat åka till farmor förut men iaf...

Igår rullade mammapengarna in på kontot :) Å idag rullade en stor del ut igen :( Blev en storhandling på maxi för 1400 kr, bara betala å se glad ut! Ja hade iaf min fint ihop tejpade bonuscheck på 75 kr. Kassören undrade va ja hade gjort me den å de förstår ja de. De va ju så att Gustav fick en sax i julklapp :) Han har ju inte riktigt kunnat klippa me den så bra. Har bara fått till små jack i papperskanten men de visade sig att bonuscheckar e gjort av väldigt klippvänligt papper tydligen! Han kom så stolt me dom små bitarna å sa:
Mamma, yes! Klarat!
Han e för go han!

Ikväll e Kristoffer ute me grabbarna å tar några bärs, de e han vär min gubbe :) Så ja sitter här i mörkret, så tyst å lungt. Skönt att bara njuta lite :) Imorgon väntar en ny dag full me fart så ja ska lägga mig å ladda batterierna...

Tack å god natt :)

Seg som få har ja gått å skaffat mig en blogg på äldre dar :)

Ja satt på toan i lugnet å läste min bästaste Jessicas blogg å tanken slog mig. Kanske ja skulle ta å skaffa mig en blogg? Så här sitter ja nu me alldeles för lite tid till nå bloggeri men de får ju bli när de bli helt enkelt :)

Namnet på bloggen är mitt liv (me andra ord)....

Hasselskranken är platsen där vi bor. Egentligen heter de Skrasselhanken vilket låter jäkligt sunkit i mina öron hur man än vrider å vänder på de men de va ju värt ett försök :) Riktigt trevligt område. Medelåldern i huset e väl så där 80 bast så inga partygrannar här inte :)

Bepanthen är en salva för röda rumpor faktiskt, symboliserar mina söner. Inte för att dom går runt här hemma med babianrumpor jämt å ständigt men de hade dom gjort om de inte vore för denna mirakelsalva så ja tackar för den! Bondpojken är mannen i mitt liv, Kristoffer! Bättre kille än så kan ni ju leta efter, önskar er lycka till me de :)

Å lilla ja är ju ingen annan en Jenny Larsson! Å vem e ja? De vet nog dom flesta som läser de här men iaf....25 år, mamma till två underbart busiga pojkar, Gustav född 2008 och Rasmus född 2010. Har båda fötterna på jorden i Sveriges närmaste stad, Enköping. E väl egentligen en riktig håla där störrsta "gallerian" (inte värd att kallas riktigt de) ser ut som nån form av anstalt men ja trivs som fisken i vattnet så får ja bestämma så hittar ni mig här tills ja ställer tofflorna på hyllan så att säga....
Är mammaledig å efter de "mellan två jobb" för att säga de fint, så jävla arbetslös som de går för att säga precis som de är! Men de ordnar sig :)

Evergrey e för övrigt helt enkelt ett förbannat bra band!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0