Nu vänder de!

Morgon!

Vilken underbar morgon solen skiner å fåglarna kvittrar. Ja tog min vårjacka idag men beslutade att ta me mig vantar å mössa. Blev en härlig promenad till dagis me glada barn! Lägenheten e städad å disken e diskad :) Va underbart de hade varit om de va sant ;)

Nu till verkligheten! De snöar å blåser å inte en fågel hörs på mils avstånd! Tack å lov tog ja min vinterjacka idag men inga vantar å ingen mössa. Smart nog ingen långärmad heller. Åkte bil till dagis me två sura ungar efter att ha tagit tre bajsblöjor på en timme. När vi skulle hem starta inte bilen! Blev en iskall promenad me Gustavs galonvantar på händerna, Rasmus fick raggsockor som vantar. Det ser ut som de har varit en hel drös me ungar här å röjt järnet, diskberget väntar å likaså dammråttorna....underbart ;)

Ibland blir de inte som man tänkt sig men de brukar ordna sig :) Ja e glad att ja hade vagnen i bilen så ja slapp bära Rasmus hela vägen hem å bilen kan gott stå där å tänka över sitt morgonhumör! Ja tänker inte ens försöka att hitta felet. Ja inte direkt nån expert på bilar. Ja vet att den e silver, är av märket volvo å hur man tankar :) Känns inte som att det va till någon vidare hjälp i detta fall. Så vi väntar på karln i huset! Förhoppningsvis vet han lite mer än mig (vilket inte e så svårt på den punkten).

Trots den vidriga start på dagen så känns de som om den kan bli ganska bra :) De kan sluta snöa, barnen kan bli glada å bilen kan ju faktiskt starta när ja hämtar Gustav! Nu vänder de ska ni se :)

De va de!


Idag har jag varit duktig :)

Hej!

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen och satt in en spiral. Jag hade tid för cellprov å passa på att göra två flugor på smällen ;) Har länge gått å funderat den där skiten men nu e de gjort och som jag misstänkte va de inte värst trevligt....
De gjorde dock inte så ont som jag trodde då jag hade föreställt mig en otrolig smärta. Inte va de skönt men jag överlevde :) Så nu e de bara hålla tummarna för att den inte ställer till me besvär där inne. I så fall behöver ja inte bekymra mig om den på fem år. Känns riktigt skönt :)
Å naturligtvis måste vi hålla tummarna för att cellprovet blir godkänt också, får svar om FYRA veckor! En hel evighet!

I natt sov lilla Musse mellan oss å de va så mysigt :) De var typ första gången de hände. Han brukar sova så gott i sin egen säng men igår kväll va de nog nått läskigt monster som jagade honom i drömmarna. Han va så ledsen min lilla prins.

Det ramlar ner nå skit från himlen idag! Snö tror ja det kallas å de gillar vi INTE! Ja som har börjat vårstädat balkongen i hopp om att de börjar bli dax för första grillningen....de ser ut som den får vänta ett litet tag till....

Hej hopp!

Har vi barn?!?!

Se där ja nu funkar datorn igen :)

Har precis kommit hem från BVC. Har varit å vägt Rasmus, hela 200 gram hade han gått upp. Bättre än ingenting :) Fick en läkartid halv två eftersom han har en knöl på benet. Han fick den av vaccinet som han tog i november. Normalt brukar knölen försvinna efter en månad men den här är visst lite envis. Den har väl blivit som den han sitter på ;) Sist sa dom att de ändå var normalt att den håller i sig längre men nu va de inte de tydligen?!?! Hoppas de går bra bara!

Igår kom Kristoffer inrusandes efter jobbet å sa:
Ja har inte snusat på hela dagen! Känner mig så arg bara så du vet!
En karl som ska sluta snusa e inte å leka me, de har jag fått erfara vid tidigare gånger. Gäller att ligga lågt å inte irritera honom för då hugger han snabbare än en kobra, haha! Får se om han e gladare idag, håller tummarna för de :) Han somna i soffan igår så ja väckte honom försiktigt när ja skulle hämta tvätten å sa att ja skulle gå ner nu så han vet ifall barnen vaknar. Å vilket svar ja fick:
- Vilka då menar du?
- Våra barn....
- Ja förstår ingenting!
Tröttmössan!

Om ja skulle ta å leta på nått ätbart kanske, magen skriker! Får se va de blir för lyxigt idag, en macka kanske....

Tjoo hopp!

Full rulle!

Hej :)

Nu tänker ni kanske att de va på tiden att ja skriver några rader men de har ja redan gjort! I fredags skrev ja nämligen ett långt inlägg om veckan å lite annat krafs. Å så skickade ja iväg de å va händer?!?! Datorn stängs av! I normala fall brukar sidorna på internet sparas när man startar upp den men inte då. Blev en totalstrejk från vår kära laptop. Inte alls irriterande.....
Ja va alldeles för arg för att börja om så ja gick å la mig me min ilska....

Hur som helt så va mannnen på kryssning i helgen. En tur till Åland me jobbarpolarna. Har blivit lite av en tradition å ja tycker de e kul att dom hittar på grejer ihop utan att firman annordnar. Inte alla som får tummen ur arslet å gör de ;)

För att fredagen inte skulle bli sjukt lång å tråkig såg ja till att grabbarna å ja hade fullt upp hela dagen. Vi träffa Lotta å goa lilla Ella. Blev en långpromenad till hamnen. Efter de blev de en tur till lekparken (eller djurparken så Gurra kallar den) för att leka med Aston å Edvin. Härligt att träffa mammor me kottar i samma ålder :) Aston ska få ett syskon till sommaren också, blir perfekt kompis för Rasmus så småning om :)

På kvällen kom mamma å syster yster på besök. Vi käka lite chips å busa me grabbarna. Till sin stora förskräckelse blev Julia bjuden på en mysig spya av Rasmus. För en liten stund var han inte mosters lilla gulleplutt ;) Tror inte ja vet nån som kan se så grymt äcklad ut av en bebiskräka som hon, haha! Stackarn!

Så många goa människor som ja träffa i fredags var de längesen ja lyckades träffa under så kort tid. Har kommit på att de nog kan vara så att matlagningen inte var så avancerad. Fiskpinnar å pulvermos till lunch å pasta me färdig carbonarasås till middag. Tackar tillverkarna för halvfabrikat ;)
Kunde inte låta bli att känna mig lite duktig på kvällen (om vi borser från maten). Någonstans mellan allt hann ja tvätta fyra maskiner tvätt å dammsuga, de ni! De är en mamma på topp! Längesen ja sov så gott!

Att ha killarna själv kan vara lite intesivt ibland. Gustav vill gärna att de ska hända något hela tiden å fort ska de gå! Kan vara svårt att få ihop allt men ja tycker de gick fin fint :) De e ju så att de e helt underbart att ha dom för sig själv ibland men ja kan inte säga att ja inte blev överlycklig när min underbara karl knacka på dörren. Härligt att ja forfarande saknar honom (som min älskling å inte som barnens pappa) helt sjukt mycket fast han bara var borta en natt. De e kärlek!

Nu ska ja prova skicka iväg de här å om de inte går så ska ja banne me sluta blogga!

Bjuder på en bild också!





Tjing tjohoo!

Tipp topp helg :)

Tjohoo bloggläsare (Jessica ;)...)

I helgen var vi ovanligt aktiva :) För att undvika den tidigare paniken över att inte veta va vi ska hitta på en härlig lördag hade ja planer redan en vecka innan, de ni!
De e ju så att vår kära Gustav e helt såld på dinosaurier å vad kan då va coolare än att åka till Naturhistoriska riksmuseet å kika in dinoutställningen?!?!

På morgonen ville han inte åka först. Han e väldigt medveten om att dinosaurierna inte va nå trevliga små mysdjur å då blir de väldigt läskigt om man tror att morsan å farsan ska dra me en till ett stort hus me massor av hungriga moster i! Så stora delen av morgonsnacket gick åt till att övertyga honom om att dom faktiskt e döda, jättedöda...
När vi väl va där så skulle han hålla oss båda i handen å de har typ aldrig hänt! Han var tillslut så enormt imponerad. Ja tror att de va de häftigaste han gjort i sitt liv hittills! Riktigt lyckad utflykt :)

På kvällen kom barnens farmor å farfar hit å vi promenerade till stan för en trevlig middag på Kungsbacken. Så mysigt å lungt! Skönt att inte behöva kasta i sig maten å efteråt undra va de va man just ätit?!?! Sen blev de en hyrfilm eftersom utbudet på biomenyn va Åsa Nisse å nå annan skitfilm...
Blev "The last airbender" den va ganska bra....

På söndagen blev de en tur till Bredsand (Enköpings största badställe som ibland e avstängt för att de läcker ut avföring i vattnet). Hade me oss lite mackor å varm O`boy å Fredrik å Jenny hade vi me oss också. Vi va ute å halka lite på isen. Vi kom på att bästa sättet för Gustav att ta sig fram va liggandes på magen framför vagnen. Väldigt smidigt å kul på samma gång :)

E så nöjd me helgen :) Riktig familjehelg när den e som bäst!

Igår trodde ja att ja skulle spy hela kvällen! Tyvärr måste ja säga så gjorde ja inte de....
Ont i magen nå så förbannat, kunde knappt gå rakt så ja hade en stil som liknade en gammal tant. Krokig å böjd. Måste ha petat i mig nått som var mindre färskt så att säga...fy fan! Nu e de bättre iaf men känner mig fortfarande lite annorlunda....som om de vore nått som hör till ovanligheten ;)

Vi hörs!

En lista....

Blir en lista i brist på annat...en ganska menlös sådan faktiskt...

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng?

Ja, de e nog ganska vanligt!


Hånglat på en bio?
Ja du! Bra fråga...ja tror de. Inte grovhånglat en hel film direkt men nått litet kanske.


Hånglat i skogen?

Jo men de e ja ganska säker på...

Sovit naken?
De har hänt men de e inget ja gillar. Känner mig så naken faktiskt ;)

Kört över hastighetengränsen?
Ja försöker verkligen att hålla mig eftersom ja precis fått körkort men de har väl hänt när man ska upp i fart så att säga. Tycker ändå att ja e bra på de!

Målat om ditt rum?
Flera gånger! Så crazy e ja..

Dumpat någon?
Ja de har hänt. Konstigaste gången var nog när snubben erbjöd mig att stanna å äta lite kassler me potatis efter att ja väldigt tydligt klargjort att de va tokslut!

Stulit pengar från en kompis?
Ja, från Jessica en gång när hon inte såg! Haha! Ja skojja bara!Över min döda kropp att ja skulle göra de!

Hoppat i en bil med folk du just har träffat?
Japp! Visste inte ens vilka som satt i bilen när ja klev in. Var från en förfest till krogen.

Varit i slagsmål?
Kanske inte värt att kalla slagsmål men ja å granntjejen blev riktigt osams när vi var typ 10 kanske. Vart en brottningsmatch i lekparken, haha!

Smugit ur ditt hus?
Nej, men in i mitt hus. Tyvärr kom mamma på mig...klockan var visst alldeles för mycket. Förstod inte va hon snacka om ;) Den va ju bara 03:00...

Haft känslor för någon som inte känt desamma?

Ja, tror de. Blev inte riktigt klok på va han ville å ännu mindre på va ja själv ville så ja struntade i de...

Hånglat med en främling?

Nej, ja har kännt dom i flera timmar ju!

Älskar eller saknar du någon nu?
De e klart! Va e de för fråga?!?! Älskar å saknar nån jämt!

De va de...

De sista man vill träffa på morgonen e väl ändå en gubbjälvel!?!?

God morgon!

Ja har alltid varit lite osäker på om dom där körkorten som påstås finnas i flingpaketen existerar å de gör dom! Känns skönt att ja inte letade i onödan men de känns härligt att ja tog mitt på riktigt efter min upptäckt här på morgonen. Dom verkar inte funka så bra....

Polisen hade nämligen fortkörningskontroll vid Bergvreten precis vid infarten till dagis. Dom hade stoppat en man som fick böter, haha säger ja om de! De va han värd! Tyvärr fick han parkera på dagisparkeringen. När ja håller på sätta in Rasmus i bilen så backar gubbjäveln in i vår kära lilla Volvo! Han hade rutan nere så ja skrek stopp å gick fram till honom å sa på ett vänligt sätt va han hade gjort. Men de va ju så klart polisens fel! Dom hade ju sagt att han skulle stå där, att ja inte tänkte på de?!?!
Inte nog me de! Sen smiter han iväg utan att höra sig för om bilen blev skadad mitt framför fyra snutar me två bilar! Smart där!
Som tur va blev de ingen bula på bilen så ja bestäde mig för att skita i de hela när polisen fråga. Så här efteråt hade de vart lite kul om de blev en bula så polisen fick stoppa honom igen å så hade vi fått rosten fixad också ;)

Vissa människor borde inte få ha andra fordon än rullatorer!

Bjuder på en rolig historia me dagens tema!

Gubben och gumman var ute och bilade.Dom kom fram till en korsning där de va rött ljus men gubben körde ändå. En polis såg detta och stoppade gubben en bit bort.
- Du körde mot rött ljus, sa polisen.
- Nej du, det gjorde jag inte, sa gubben.
- Det gjorde du visst, sa polisen.
Gubben stod envist fast vid sin åsikt. Till slut vevar gumman ner rutan och säger:
- Det är ingen ide att diskutera med min man, när han har druckit sprit!

Kör försiktigt!

RSS 2.0