Mina prinsar :)

Hej hopp....

Ja måste ha varit upptagen den senaste veckan, har ju inte bloggat på hur länge som helst! De vore ju trevligt om ja nu kunde minnas va ja va så upptagen me.....

I lördags hade vi panik å de e ju aldrig trevligt! Vi kunde inte komma på va vi skulle göra. Ibland kommer dagar när man vill göra så mycket men egentligen inte har lust me nått. Men varför på en lördag!?!?! Blev till slut en grillning hos svärpäronen. Mysigt att grilla me riktig eld istället för grill :) Tillslut började brasan slockna å vi frös som galningar. Stackars Kristoffer stog där me sina tunna löparskor me hål vid tån så dom sista korvarna hamnade helt enkelt i stekpannan, funkar ju de me :)

I söndags blev de en tur till badhuset me Kristoffers barndomsvän Fredrik å hans brutta Jenny. Dom va barnvakt så då blev de en kotte till :)
Å dom väntar barn dom! En Vendela ska de visst bli om läkarna har sett rätt. Blir perfekt liten tös till Rasmus, lammkött! Hon ska tydligen spela fotboll å bli fotomodell hon! Inte illa pinkat de ;)

Å igår va de Jessicas favorit dag, Alla hjärtasdag! Som vanligt tänkte ja skicka ett kort till fröken men de blev ju inge av me de. Tur att de e tanken som räknas iaf ;)
Här hemma gjorde ja egna hamburgare å chokladmousse till efterrätt. Blommor fick han också å en kudde till bilen som han kan sova gott på när han e på väg hem från jobbet. På ena sidan har ja sytt fast ett K för Kristoffer å andra sidan ett J för Jonas. Tanken var att grabbarna ska slippa dregla på samma sida :)

Nee, nu ska ja fortsätta att gör ingenting!
Idag har ja nämligen bestämt mig för att inte göra ett vettigt handtag, bara slappa :) Skulle behöva städa men ja tror knappast att dammet e borta imorrn så de kan gott vänta!
Anledningen e att igår bestämde sig Rasmus för att jävlas lite me mig. Inte sova nå värst utan istället vara jättetrött hela dagen å vara ledsen så fort ja satte ner honom. Han har ju gått å fått en snorig näsa å de e inte att leka me, stackarn! Idag e en ny dag :) Förhoppningsvis inte en lika snorig! Nu sover han så gott så min minsta prins!

Slänger in en bild på kottarna också! Tycker den e så fin :)


Kommentarer
Postat av: Josabetthan

Favoritdag?! Får verkligen hoppas att fröken Larsson var ironisk där...



Jättefin bild på kottisarna! =)

2011-02-15 @ 17:57:12
URL: http://josabetth.blogg.se/
Postat av: Jenny

De e klart ja va! Vet att den är starkt ogillad eller hur ja nu ska formulera mig utan att använda de förbjudna ordet ;)

2011-02-15 @ 20:42:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0