Viktiga hål å rädda föräldrar!

God morgon gott folk!

Ja har precis bäddat rent i sängarna å kan precis som min goa vän Jessica inte me min vildaste fantasi förstå varför dom små hålen uppe på påslakanet (där man ska sätta in händerna för att ta tag i täcket) har slutat existera? Hur tänkte dom? "Å, ja vet vi syr igen här! Då blir de ju svårare för konsumenten att få in täcket, de uppskattas säkert. Att vi inte tänkt på de tidigare".
Då kan man ju tänka att ett hål de e ju egentligen ingenting så hur kan man sakna de? E ju bara att fråga männen hur viktigt de är me hål :) Dom kan vi ju inte bara sy igen hur som helst!
Flera hål till folket!!!!

Igår va de dropp in fika på dagis. De bjöds på semlor, mums! Fick också information om att åldersgrupperna ska göras om lite. Nu har dom 1-5 år på fyra avdelningar men i höst ska avdelningarna gå ihop två så de blir som ett lag. Då blir de mer att 1-3 åringarna e i ett utrymme å 4-5 åringarna i ett annat. Fröknarna ska rotera mellan dessa för att de är betydligt slitsammare för kroppen att arbeta me dom små. Sångsamlingarna å aktiviteterna blir mer åldersanpassade också :)

Låter väl som en bra tanke i mitt tycke men inte då! Protesterna flög i rummet! Hjälp, förändringar! De kan väl ändå inte va bra för nån. Nu jobbar vi som vi gjort i hundra år, punkt slut! Trångsinta föräldrar säger ja!
Grejen e ju den att förändringarna för barnen kommer inte bli särskilt stor, avdelningarna jobbar redan tillsammans å barnen kan redan gå in till varandra å träffar dagligen de andra fröknarna. Så största skillnaden blir för föräldrarna. Å de va smarta Jenny tvungen att säga högt å tydligt för att vara lite positiv! Det blev alldeles tyst på föräldrarna men fröknarna blev glada, haha! Ja tror de blir skitbra ja :)

Nu e de tid för att jaga rätt på dammdinosaurierna me snabeldraken! Alltid lika kul :)

Tjohoo!

Kommentarer
Postat av: Josabetthan

Hell yeah! Bra att du säger vad du tycker! Trångsynta människor ska sättas på plats. ;)



Och förresten, den människa som tog bort hålen i påslakanen ska dö en utdragen och plågsam död!

2011-02-03 @ 14:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0