Semestertider :)

Tja tja!

Semester, ljuvliga semester!

Ja har ju haft "semester" i över tre år (om man nu kan räkna graviditeter å barnuppfostran som de) men ändå så e den efterlängtad. Ja får ju nämligen ha min kära Kristoffer hemma i hela fyra veckor :). Underbart!

I måndags var vi till Kolmården. Vi åkte med Jenny, Fredrik å lilla fröken Vendela. Dom bestämde sig för att börja resan med en iskall frysväska å där med ett urladdat bilbatteri så vi blev lite sena iväg men annars gick de enligt planerna. Vi såg delfinföreställningen, alltid lika fint :)
Å så åkte vi nya linbanan över safariparken. Den var helt okej men ja saknade möjligheten att komma riktigt nära lejonen som man gjorde när man åkte bil men klart godkänt! Vi hyrde en stuga på Kolmårdens camping. Grilla å spelade lite tp på kvällen. Så mysigt! Sängarna dock hade kunnat varit lite mindre hårda. Vi gjorde de stora misstaget att strunta i att bädda alla sängar. Kristoffer å ja sov tillsammans i en 90 säng. Lite trångt men men....

På tisdagen besökte vi en dinosaurieutställning i Norrköping. Gustav var nog lite för liten för att den skulle falla honom helt i smaken men lite spännande var de.

På lördag bär de av till Trollhättan å Fallens dagar för min del :) Ska hälsa på min goa Jessica, blir tredje året i rad så de e väl lite av en tradition. Kan inte låta bli att längta alldeles förskräckligt! Saknar ju min Josabetthan!!!!

Nu ska ja ta å se på "The Fighter", Kristoffer sa att den var riktigt bra så ja har höga förväntningar!

Tjing tjohoo!



Dinoutställningen! Livsfarligt ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0