Tjära, inte min kära!

Igår va ja å köpte en cykel till Gustav som han ska få nu när han fyller tre :) Köpte den på blocket å den e så cool! När ja hämtade den sa hon att de va lite tjära på sidan men att de lätt gick att tvätta bort, hon hade provat lite å använde sig av uttrycket "de e BARA att gnugga lite". Nu vet ja att man inte BARA gnuggar bort tjära. Man skrubbar intensivt med en tandborste med starka grejor på i flera timmar! Å än e ja inte klar, har självklart sparat dom klurigaste utrymmena till sist!

Om man var en sån där människa som man vid vissa tillfällen borde vara hade ja ju ringt å sagt att hon får ta tillbaka den för de va inte bara att gnugga lite å de va inte bara lite på sidan. Hela cykeln var full under där de inte syns om man inte vänder på den. MEN nu e de så att ja funkar inte på de sättet. Ja e tyst, tar fram en gammal tandborste å sätter igång :) Hon skulle ju kunna säga saker som:

-Ja sa att de va tjära på den!
-Du hade kunnat kollat lite bättre på cykeln innan du bestämde dig!
-Köpt e köpt!

Å va ska ja säga då?!?!
Å så vill ja ju ha den, precis den cykeln! Å så har ja ju en hel månad på mig att skrubba så de ska nog hinnas me ;) Ja får helt enkelt vara glad att ja slapp ta reda på den kotten som cyklade i tjäran för så vitt ja vet så kan man inte skrubba en unge me en tandborste i flera timmar å hur skulle ja då få bort de?!?!?

Om ja skulle gå å sanera mig själv lite under naglarna kanske så ja slipper se ut som en bilmekaniker resten av dagen....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0