Full rulle!

Hej :)

Nu tänker ni kanske att de va på tiden att ja skriver några rader men de har ja redan gjort! I fredags skrev ja nämligen ett långt inlägg om veckan å lite annat krafs. Å så skickade ja iväg de å va händer?!?! Datorn stängs av! I normala fall brukar sidorna på internet sparas när man startar upp den men inte då. Blev en totalstrejk från vår kära laptop. Inte alls irriterande.....
Ja va alldeles för arg för att börja om så ja gick å la mig me min ilska....

Hur som helt så va mannnen på kryssning i helgen. En tur till Åland me jobbarpolarna. Har blivit lite av en tradition å ja tycker de e kul att dom hittar på grejer ihop utan att firman annordnar. Inte alla som får tummen ur arslet å gör de ;)

För att fredagen inte skulle bli sjukt lång å tråkig såg ja till att grabbarna å ja hade fullt upp hela dagen. Vi träffa Lotta å goa lilla Ella. Blev en långpromenad till hamnen. Efter de blev de en tur till lekparken (eller djurparken så Gurra kallar den) för att leka med Aston å Edvin. Härligt att träffa mammor me kottar i samma ålder :) Aston ska få ett syskon till sommaren också, blir perfekt kompis för Rasmus så småning om :)

På kvällen kom mamma å syster yster på besök. Vi käka lite chips å busa me grabbarna. Till sin stora förskräckelse blev Julia bjuden på en mysig spya av Rasmus. För en liten stund var han inte mosters lilla gulleplutt ;) Tror inte ja vet nån som kan se så grymt äcklad ut av en bebiskräka som hon, haha! Stackarn!

Så många goa människor som ja träffa i fredags var de längesen ja lyckades träffa under så kort tid. Har kommit på att de nog kan vara så att matlagningen inte var så avancerad. Fiskpinnar å pulvermos till lunch å pasta me färdig carbonarasås till middag. Tackar tillverkarna för halvfabrikat ;)
Kunde inte låta bli att känna mig lite duktig på kvällen (om vi borser från maten). Någonstans mellan allt hann ja tvätta fyra maskiner tvätt å dammsuga, de ni! De är en mamma på topp! Längesen ja sov så gott!

Att ha killarna själv kan vara lite intesivt ibland. Gustav vill gärna att de ska hända något hela tiden å fort ska de gå! Kan vara svårt att få ihop allt men ja tycker de gick fin fint :) De e ju så att de e helt underbart att ha dom för sig själv ibland men ja kan inte säga att ja inte blev överlycklig när min underbara karl knacka på dörren. Härligt att ja forfarande saknar honom (som min älskling å inte som barnens pappa) helt sjukt mycket fast han bara var borta en natt. De e kärlek!

Nu ska ja prova skicka iväg de här å om de inte går så ska ja banne me sluta blogga!

Bjuder på en bild också!





Tjing tjohoo!

Kommentarer
Postat av: Julia :D

haha tycker spyor är äckliga :P

2011-03-19 @ 17:38:14
Postat av: Jenny

Jo tack, de har ja förstått :) Förhoppningsvis så e de snart slut på spyeriet!

2011-03-24 @ 10:19:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0