Tipp topp helg :)

Tjohoo bloggläsare (Jessica ;)...)

I helgen var vi ovanligt aktiva :) För att undvika den tidigare paniken över att inte veta va vi ska hitta på en härlig lördag hade ja planer redan en vecka innan, de ni!
De e ju så att vår kära Gustav e helt såld på dinosaurier å vad kan då va coolare än att åka till Naturhistoriska riksmuseet å kika in dinoutställningen?!?!

På morgonen ville han inte åka först. Han e väldigt medveten om att dinosaurierna inte va nå trevliga små mysdjur å då blir de väldigt läskigt om man tror att morsan å farsan ska dra me en till ett stort hus me massor av hungriga moster i! Så stora delen av morgonsnacket gick åt till att övertyga honom om att dom faktiskt e döda, jättedöda...
När vi väl va där så skulle han hålla oss båda i handen å de har typ aldrig hänt! Han var tillslut så enormt imponerad. Ja tror att de va de häftigaste han gjort i sitt liv hittills! Riktigt lyckad utflykt :)

På kvällen kom barnens farmor å farfar hit å vi promenerade till stan för en trevlig middag på Kungsbacken. Så mysigt å lungt! Skönt att inte behöva kasta i sig maten å efteråt undra va de va man just ätit?!?! Sen blev de en hyrfilm eftersom utbudet på biomenyn va Åsa Nisse å nå annan skitfilm...
Blev "The last airbender" den va ganska bra....

På söndagen blev de en tur till Bredsand (Enköpings största badställe som ibland e avstängt för att de läcker ut avföring i vattnet). Hade me oss lite mackor å varm O`boy å Fredrik å Jenny hade vi me oss också. Vi va ute å halka lite på isen. Vi kom på att bästa sättet för Gustav att ta sig fram va liggandes på magen framför vagnen. Väldigt smidigt å kul på samma gång :)

E så nöjd me helgen :) Riktig familjehelg när den e som bäst!

Igår trodde ja att ja skulle spy hela kvällen! Tyvärr måste ja säga så gjorde ja inte de....
Ont i magen nå så förbannat, kunde knappt gå rakt så ja hade en stil som liknade en gammal tant. Krokig å böjd. Måste ha petat i mig nått som var mindre färskt så att säga...fy fan! Nu e de bättre iaf men känner mig fortfarande lite annorlunda....som om de vore nått som hör till ovanligheten ;)

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Det låter som att ni har haft en jättemysig helg. Härligt! =)

2011-03-07 @ 23:35:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0