Dum, dummare, dummast....

Fem månader har svenska bilägare på sig att besikta bilen, FEM hela månader! I vårat fall med en trea som slutsiffra januari till maj. 31 maj de e idag de...! Har vi nu under denna långa till som nästan når upp till ett halvår fixat de? Nej, de har vi inte. Så nu sitter ja här bitter å lite smått irriterad över att körförbud gäller från och med kl 24 inatt på vår pärla endast på grund av vår dumhet :(

Första bästa tiden var i mitten på juni i Avesta, jippi! Nu har vi nog bestämt oss för att stiga upp före tuppen imoron för en heldag på besiktningen i Upplands Väsby, där har dom drop in. Damen ja pratade me tyckte de va bäst om vi var där senast kl 06:00 för att få en bra kölapp å de vill man ju ha. En så där 30-40 bilar brukar de va runt halv 7 sa hon. Funderar på att slå upp tältet redan ikväll ;)

Nog me bekymmer! Ja hade min bästa morsdag hittillt i söndags :) Ja fick ett fint halsband av Kristoffer i silver me en liten nyckel å ett hjärta på, så fint! Helt oplanerat åkte vi till Parken zoo i Eskilstuna. De va så mysigt å härligt. Å så här i början på säsongen e de betydligt mindre folk också så vi slapp tränga oss fram överallt. Kunde inte ha blivit bättre :)

Snart kan de nog bli ett besök till lilla Vendela också :) Vi lyckades bli snoriga så vi vågade oss inte dit, vi var nog inte välkommna heller för den delen, haha! Vill inte ge fröken en förkylning som välkommen till världen present. Men vi har sett henne live iaf, i dörröppningen när vi lämnade lite kläder. Så liten å söt :)
Man glömmer hur små dom är....tiden går så fort. Inte bra när de gäller bilbesiktningstider....

Hej hopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0