Vatten i källaren eller?!?!

I lördags var vi i Västerås å köpte lite nya kläder till kidsen. De e som att dom en dag vaknar å har växt nå makalöst under natten. Jeansen e för korta å långärmade tröjor ser ut som T-shirts. Vissa mammor e ju sådär smarta att dom köper lite för stora kläder när dom hittar något på rean men inte ja. Ja väntar in i de sista, tills folk börjar undra om vi har vatten i källaren eller om vi bara tycker de e otroligt snyggt när byxorna inte räcker ner till skorna ;) De knasiga e ju att ja får ryck på folk som har byxor som e för korta, speciellt vuxna människor. För dom har ju antagligen inte växt ur dom utan köpt dom för korta, varför?!?!

Hittade ett par ascoola jeans till Gurra :) Lite smart e ja för dom e uppvikta i benen så då kan han ha dom extra länge :) Bara vika ner lite i taget, fast dom e ju så klart snyggast som dom e nu.
Rasmus fick ett gäng mysbyxor, de går alltid åt. Snart e de tid att hitta sandaler....

I söndags var de kalas för svärfar. Vi passade på att gratulera Rasmus i samma veva eftersom kalaset blev inställt då Kristoffer va magsjuk. De va riktigt härligt att vara lite på landet. Så skönt när barnen kan leka lite hur dom vill, bara skutta runt på gräset utan att bilar å andra faror lurar runt hörnet.

Idag va de sommar :) Så underbart! På eftermiddagen tog ja fram vår giraffpool så att barnen fick plaska lite, väldigt uppskattat! Längtar tills de e sommar på riktigt....

Tjohoo!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0